Köpvillkor

Priser

Alla priser är i svenska kronor och inklusive moms.

Orderbekräftelse

När vi mottagit Din order skickar vi omedelbart ut en orderbekräftelse via e-post.

Frakt

På alla ordrar tillkommer frakt. Vi försöker alltid leverera på billigast möjliga sätt. Vi levererar med:

Schenker, Posten och Bussgods

Just nu erbjuder vi enhetsfrakt på alla beställningar för 79 kr inom Sverige.

Betalning Fraktkostnaden för respektive beställning kan ses i “kundvagnen”.

Kortbetalning VISA/Mastercard sker i samarbete med Payson och Payius (betalningar med 3D Secure). Köpsumman reserveras på Ditt konto när betalningen gått igenom. Vi accepterar alla VISA och Mastercard-kort, även de med kredit. Avgiftsfritt. Betalning via faktura efter sedvanlig kreditprövning. Fakturering sker vi Klarna. Avgift 49 kr. Betalningsvillkor 14 dagar. Fakturan skickas med Er leverans. Klarna Faktura fungerar ej på ordrar med utländska personnummer. Använd kortbetalning om Ni beställer med ett utländskt personnummer.

Leveranser & Leveranstider

Vi levererar till hela Sverige. Snus 2-10 arbetsdagar. Om en vara skulle vara tillfälligt slut inväntar vi att den inkommer innan vi skickar Er leverans och då kan leveranstiden bli längre. Har en vara utgått ur sortimentet skickar vi resterande av Era varor och krediterar den vara som har utgått.

Produktinformation

Produkterna är av högsta kvalitet och alltid färska.

Reklamation

Vid synliga skador på Er leverans ska dessa skador informeras transportören/utlämningsstället samt att en skriftlig skadeanmälan upprättas av transportören/utlämningsstället där Ni erhåller en kopia av skadeanmälan. För reklamation kontakta svensk-snus omgående, senast 4 dagar efter att Ni mottagit Er leverans. Om du av någon anledning fått en undermålig vara, kontakta oss omgående.

Säkerhet

Vi lämnar självklart aldrig ut personuppgifter eller e-postadresser och följer personuppgiftslagen (PUL).

Ångerrätt och returer

Snus Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att Du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du får inte använda varan. En bruten förpackning är exempelvis ett fem- eller tiopack av snusdosor där det förslutna plasthöljet brutits eller tagits bort. svensk-snus.se tillämpar Distans- och hemförsäljningslagen. Du som kund står för frakt samt returfrakten vid åberopande av ångerrätt och öppet köp i 14 dagar. Vill Du utnyttja Din ångerrätt ska Du kontakta svensk-snus.se, via e-post kundtjanst@svensk-snus.se för erhållande av fraktetikett. Returfrakten bekostas av kunden. Godis Eftersom varorna består av livsmedel har man tyvärr ingen returrätt.

Ej hämtade paket

Om paketen inte hämtas ut inom 14 dagar returneras dessa till terminal och därefter till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera Er kostnaderna för returfrakt samt en hanteringsavgift på 295 kr.

Utland

För tillfället levererar vi endast inom Sverige

Kvalitet och priser

Vi kan hålla nere våra priser tack vare storpack och att vi beställer varor från våra leverantörer först när ni har lagt Er order, det innebär även att produkterna är färska och håller hög kvalitet. Har du synpunkter eller önskemål så kontakta oss gärna via e-post kundtjanst@svensk-snus.se

Åldersgräns


Tobaksvaror kan beställas i vår webbshop av personer som är fyllda 18 år. Personer som är under 18 år får inte handla snus eller tobaksvaror hos svensk-snus.se. När vi upptäcker att en minderårig försökt göra en beställning kontaktar vi alltid målsman. Alla ordrar granskas manuellt och det gör det omöjligt för en minderårig att få varor via vår tjänst. Beställning som görs i annan persons namn (urkundsförfalskning), eller på annat sätt som medför att svensk-snus.se lider ekonomisk skada, polisanmäls. Varje order granskas manuellt för högsta säkerhet, och vid misstanke om oegentligheter förbehåller svensk-snus.se sig rätten att neka köp. Innan ett nekande om order, efterfrågar vi alltid fullständigt personnummer. Kan kompletterande uppgifter inte fås, nekas beställningen omedelbart eller inom en vecka från det att vi inte fått svar. Om minderårig genomfört förskottsbetalning så återbetalas beloppet minus en administrationsavgift som är 4% av det totala ordervärdet. Obs! Tobaksvaror levereras inom Sverige, Norge och länder utanför EU.

Obs! tobaksvaror levereras ej inom Eu, endast inom Sverige, Norge och länder utanför Eu. Om ni beställer tobaksvaror till ett EU-land kommer denna order att makuleras och det förskotterade beloppet kommer att återbetalas – de omkostnader som er order har skapat ca 4% på totalsumman

Förbehåll

Vid eventuella fel som sker med vid betalning i kassan, tex fel fraktpriser, fel pris på en vara etc. förbehåller vi rätten att avbryta/makulera dessa beställningar. Om så sker återbetalas eventuella förskotterade pengar omedelbart

Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och köpvillkor, om priser eller andra villkor skulle ändras under Er order kontaktar vi Er för mer information.